Ondernemen


Ondernemen en de notaris

Gaat u een eigen bedrijf beginnen? Overweegt u de bedrijfsvorm aan te passen? Of staat u juist aan het eind van uw werkbare leven en staat u op het punt om uw bedrijf te beëindigen of te verkopen? In alle fasen van het ondernemerschap kunt u rekenen op onze deskundige en onafhankelijke adviezen en begeleiding.

De Jonge & Smit Notarissen begeleidt u bij het oprichten van een B.V. of V.O.F., het oprichten van een stichting of vereniging, bij aandelenoverdracht en bij bedrijfsbeëindiging & bedrijfsovername.

B.V. & V.O.F. oprichten
U gaat een bedrijf starten? Gefeliciteerd! Maar wat gaat het worden: een B.V., V.O.F. of eenmanszaak? Of nog een andere rechtsvorm?

lees meer
Stichting & vereniging oprichten
Organiseert u samen met anderen een festival, sportevenement of goede-doelenactie? Dan kan een stichting of vereniging verstandig zijn.

lees meer
Aandelen overdragen
Wilt u een B.V. kopen of verkopen door middel van aandelenoverdracht. Daarvoor moet u een notariële akte laten opstellen.

lees meer
Bedrijfsbeëindiging & bedrijfsovername
Besluit u uw bedrijf te beëindigen? Dat kan door bedrijfsoverdracht of door liquidatie. We begeleiden u bij het hele traject.

lees meer